Mikrogyűrűzés

Tincses megoldás. A saját hajat apró tincsekre szedjük, és tincsenként illesztjük hozzá a vendéghajat. Mindezt egy speciális – hőre kötő – ragasztóanyaggal rögzítjük, csak a póthaj tetejét fogja össze, hogy könnyebb legyen bele dugni a gyűrűbe., (nagyon minimális a ragasztó mennyisége) és egy apró gyűrűt rakok rá. Ajánlott azon hölgyeknek, akiknek annyira rövid a hajuk, hogy egyik technikát sem lehet alkalmazni náluk. Ez a módszer ugyanis már 4-6 cm-es saját haj esetében is elvégezhető.
2 havonta újra kell illeszteni, mert az idő közben természetes hajhullásból kieső szálak a tincsekben ragadnak és rasztásodik a töve, valamint a kevesebb tartó hajszál miatt tövestől kitépődhet!
Vasalni, sütni a tövénél ahol az illesztés van TILOS!!!!Mert leesik, felolvad a ragasztóanyag és szálanként fog kihullani. Ragasztó kb.100-150 fokon olvad.

Európai hajjal:
Jó minőségű, akár évekig is hordható, DE minden újra illesztéskor rövidülhet, mert amennyiben sérül a ragasztóanyag, le kell vágnom a póthaj tövéről a ragasztós részt, hogy újra keratinozzam.
Ázsiai, indiai hajjal:
Egyszer használatos, maximum kétszer, mert hamar elhasználódik.
Lebontásnál, az aprólékos kibontás miatt hosszú idő és emiatt fájdalommal, hajhúzással jár.
Károsodásokért felelősséget nem vállalok.

Garancia:
Bármilyen külső beavatkozás miatt a garancia érvényét veszti, akkor is ha azt más szakember végzi (én csak az én munkámat javítom.)
Ebben az esetben 2 hétig leesett tincseket díjmentesen kijavítom.
Fénykép készítése esetén hozzájárulok annak reklám célú felhasználásához.
Az egész oldalt elolvastam és aláírásommal ismerem el ezt.